Sinzer news

Sinzer host een break-out sessie op Social Impact Day Noord

Posted by Emma Verheijke on Sep 21, 2017 12:23:59 PM
Find me on:

Social Impact Day Noord.png

Social Impact Day Noord is hét evenement over sociale impact in Noord-Nederland. Op woensdag 1 november 2017 spreken toonaangevende ondernemers over hoe zij maatschappelijke impact met economisch succes combineren. 

Ondernemen wordt steeds vaker gezien als oplossing voor veel (sociale en maatschappelijke) problematiek of uitdagingen: verbeter de wereld, begin een bedrijf. Steeds meer ondernemers zien het oplossen van maatschappelijke problemen als het doel van hun bedrijf: ze willen sociaal-maatschappelijke impact creëren. Sociale ondernemingen zijn hiermee een sterk groeiende groep en een trend waar men niet meer omheen kan. Het onderwerp spreekt jonge startende ondernemers aan én mensen die een succesvolle carrière achter de rug hebben. Bovendien is er interesse vanuit bestaande bedrijven die al ‘succesvol’ zijn, die nu iets willen doen voor de maatschappij, of samenwerking willen verkennen met sociaal ondernemers.

Het doel van Social Impact Day Noord is om sociaal ondernemerschap in Noord-Nederland te versnellen. Noord-Nederland is een fantastische regio waar veel gebeurt op het gebied van sociale innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Met dit evenement willen het Noorden zich op de kaart zetten als dé regio voor sociaal ondernemerschap in Nederland. 

Met diverse workshops, panels en lezingen ben je in één dag helemaal up-to-date en klaar om (nog) meer omzet, productie én maatschappelijke impact te genereren. Sinzer host een break-out sessie over het meten van, sturen op en rapporteren over maatschappelijke impact. 

Meer informatie: http://socialimpactdaynoord.nl/

Topics: Social enterprise, Social impact management, maatschappelijke impact, impact management, sociaal ondernemen

We love to send you updates!

Once a month we send out a newsletter covering 

  • Impact measurement news & events 
  • Improvements on our software patform
  • New case studies

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all