Sinzer news

Vacature: Zelfstandige, senior software developer / engineer op zoek naar een missie! (32-40u)

Posted by Marlon van Dijk on Jan 17, 2018 4:02:03 PM

LogoSinzer.png

Wij zoeken een zelfstandige, slimme, allround/full-stack collega voor ons bestaande product dat bedrijven helpt om hun maatschappelijke (niet-financiële) impact te meten en managen.

Je zal ons (SaaS) product volledig in beheer nemen en zelfstandig nieuwe features uitwerken en uitrollen. Je werkt samen met een team van consultants die het product inzetten bij klanten, en hebt direct contact met een vaste schare (internationale) klanten dat een lidmaatschap heeft op het product.

De consultants en klanten zullen je van feedback en input voorzien rond incidenten en ideeën voor nieuwe features. Prioriteiten voor je taken (de roadmap) worden in overleg bepaald met de directeur en lead consultant. Op termijn kun je toetreden tot het management team van Sinzer in de rol van product manager.

Over Sinzer

Sinzer heeft de missie om organisaties te helpen met het meten en managen van hun maatschappelijke Impact. Onze klanten zijn onder andere gemeenten, foundations, goede doelen organisaties, zorg- en welzijnsinstellingen maar ook (impact) investeerders, bedrijven en andere consultancy bedrijven (partners) binnen dit vakgebied. We helpen klanten impact ‘volwassen’ te worden door ze na te laten denken over het maatschappelijke probleem dat ze willen adresseren, de interventie, product of dienst die ze inzetten om dat probleem op te lossen en door te meten of ze op de goede weg zijn.

Samengevat: een oplossing voor ‘impact management’. In de software kan je een impact raamwerk (wat wil je meten) samenstellen. Op basis van dit raamwerk wordt de impact-data ingevoerd of via surveys opgehaald. De data kan worden geanalyseerd met (custom) dashboards en data uit meerdere projecten kan samen genomen worden (geaggregeerd) en geëxporteerd.

Sinzer houdt kantoor in hartje Amsterdam in het KIT (Het Tropenmuseum) bij het Oosterpark. Hier is de afgelopen jaren een verzameling neergestreken van start-ups en kleine bedrijven met een maatschappelijke doelstelling. Er wordt flexibel omgegaan met werktijden en -locatie.

Wat jij te bieden hebt

Allereerst is het belangrijk te beseffen dat je qua development een ‘one man band’ bent: we hebben de ambitie om het product team te laten groeien maar je start als schaap met 5 poten. We zitten in een transitie waarbij de eerste maand(en) een internationaal ontwikkelteam het product aan jou zal overdragen.

Jij kan dus...

  • Zelfstandig werken en schakelen tussen verschillende taken
  • Keuzes maken in overleg met je collega’s: Wanneer is het belangrijk aan de fundamenten te werken en wanneer kan er bij-gebouwd worden? Wanneer is een feature ‘goed genoeg’ om gebruikt te worden?

Development (60%)

Het product is gebouwd met het Yii (1.1) framework, PHP 5, html/css/bootstrap, javascript en MySQL. Je hebt ervaring in de hele ‘stack’ en het werk is verdeeld over nieuwe features, verbeteringen op bestaande features en bugfixes. Voor de eerste paar maanden ligt er een roadmap met uitgewerkte ontwerpen/use cases.

Input voor support (20%)

Je werkt samen met een junior consultant op support taken. Wanneer er incidenten zijn zul je deze, als ze kritiek genoeg zijn, direct oppakken. Hierbij communiceer je bij voorkeur direct met de klant of consultant.  

Features uitwerken en een product backlog bijhouden (20%)

Met je collega’s, die het product gebruiken in hun werk (consultants) of het product verkopen (sales) bepaal je wat verbeterpunten zijn en hoe er zo efficient en zinvol mogelijk kan worden gewerkt. De verbeteringen werk je uit in schetsen of user stories die je doorneemt met de consultants en, waar nodig, met eindgebruikers. Je houd een ‘high level’ roadmap bij in Trello voor de rest van het team.

Interesse?

Neem contact op! Mail Marlon@sinzer.org

of bel ons op +31 631 01 04 01

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Topics: vacature

We love to send you updates!

Once a month we send out a newsletter covering 

  • Impact measurement news & events 
  • Improvements on our software patform
  • New case studies

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all