Sinzer news

Werksessie Sinzer & Social Enterprise NL, 1 juli 2015

Posted by Emma Verheijke on May 28, 2015 12:29:00 PM
Find me on:

Social_Enterprise_NL.png

Werksessie Sinzer & Social Enterprise NL
Aanvang: 15:30
Eind: 17:30
Locatie: Sinzer, ‘s Gravenhekje 1A, Amsterdam

Voor iedere sociale onderneming is het meten van impact van groot belang. Weten wat je impact op de wereld is en die informatie objectief kunnen aantonen, claims hard kunnen maken. Het is een intrinsiek onderdeel van het sociaal ondernemerschap (zie ook www.social-enterprise.nl/impact-first).

Een van de manieren om je impact structureel in kaart te brengen en te monitoren is via ons software platform. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om kennis te maken met onze online tool, waarmee je snel en overzichtelijk je impact continu kunt meten en monitoren. Daarom organiseren we samen met Social Enterprise NL een werksessie in Amsterdam.

Uitproberen?

Social Enterprise NL vindt het belangrijk dat social enterprises verder aan de slag gaan met het in kaart brengen van hun impact. Wij staan helemaal achter deze visie!

Op 1 juli organiseren wij dan ook samen een werksessie. Tijdens deze sessie krijg jij meer inzicht in hoe onze online tool kunt gebruiken en wat het je concreet oplevert. Na deze sessie kun je beslissen of jij een testaccount voor 30 dagen wilt aannemen. In deze periode van 30 dagen kun jij je impact in kaart brengen, stakeholders bevragen via de enquête-optie en een geautomatiseerd rapport maken. Daarnaast krijg je verdere ondersteuning, enerzijds via een hands-on training waarbij je aan de slag gaat met je impact map, anderzijds via 1 uur directe support van Sinzer. Voor deze testaccount wordt een bijdrage van €75,- in rekening gebracht.

Waarom onze tool voor impact measurement?

Met onze tool kun je impact efficiënt in kaart brengen, herhaaldelijk meten ten opzichte van je baseline, en daarover rapporteren. Een aantal functies van de tool op een rij:

- Eenvoudige data invoer voor het maken van een impact map
- Gebruik databases met impact data
- Ingebouwde survey om (herhaaldelijk) data van stakeholders te verzamelen
- Dashboard met je resultaten in grafieken en tabellen
- Rapportage module waaruit je kant en klare impact rapporten kunt exporteren

Wij nodigen je van harte uit om op woensdag 1 juli kennis te maken met de software tool. De werksessie zal plaats vinden bij ons op kantoor van 15:30 uur tot 17:30 uur, met aansluitend een borrel (adres: ‘s Gravenhekje 1A, Amsterdam). Let op: deze werksessie is alleen toegankelijk voor leden van Social Enterprise NL. (Meer weten over lidmaatschap? Klik hier)

Interesse? Stuur dan een mail naar marijt@social-enterprise.nl o.v.v. Sinzer Workshop.

Topics: Social impact, Social enterprise, Social impact management, Social impact measurement

We love to send you updates!

Once a month we send out a newsletter covering 

  • Impact measurement news & events 
  • Improvements on our software patform
  • New case studies

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all