Sinzer news

Acceleratieprogramma Sociaal Ondernemers en Workshop Impact Meten

Posted by Emma Verheijke on Jan 30, 2017 1:15:00 PM
Find me on:

 

Acceleratie.png 

Social Impact Factory start acceleratieprogramma voor sociaal ondernemers die klaar zijn voor een volgende stap, en Sinzer verzorgt hierbinnen de sessie over impactmeten! Ben jij met je sociale onderneming actief in Utrecht en toe aan een volgende stap? Een tweede locatie? Uitbreiding van je aanbod? En wil je dat goed doen? Benut dan het acceleratieprogramma van de Social Impact Factory!

Het acceleratieprogramma
In dit programma van vier maanden, bestaande uit acht workshops en coaching, werk je aan de doorontwikkeling van het businessplan van je onderneming. Ervaren ondernemers helpen je om zicht te krijgen op de succesfactoren van deze doorontwikkeling en stomen je klaar voor de next step! Van impactmeting, communicatie en persoonlijk leiderschap tot de Code Sociaal Ondernemen: de leidende principes van een maatschappelijke business. Je leert van, met en door sociaal ondernemers. Hierna heb je voldoende handvatten om jouw onderneming uit te bouwen en om tijdens de Investor Day investeerders (financieel en in natura) te overtuigen en te binden.

Deelname aan het totale programma kost €500,- (ex btw).
 
20 maart workshop 1: Theory of Change en Impact meten door Sinzer
Sinzer verzorgt de eerste workshop binnen het programma. Hierin komt o.a. het volgende aan de orde: Wat is het meten van maatschappelijke impact en waarom is het belangrijk? Wat heb je er concreet aan als sociaal ondernemer? En waar begin je? In de workshop wordt antwoord gegeven op deze vragen, gaan we concreet aan de slag om jou op weg te helpen de maatschappelijke impact van jouw onderneming in kaart te brengen en krijg je tools om hier na de workshop zelfstandig mee verder te gaan.
 
LET OP; Het is ook mogelijk om je alleen voor de workshop impactmeten aan te melden! De details:
 
  • Wanneer: 20 maart
  • Kosten 1 workshop:  €75
 
Meer weten en aanmelden?
Ben je al overtuigd? Meld je dan direct of uiterlijk 26 februari aan, door een mail te sturen aan programmering@socialimpactfactory.com

Meer lezen over de impact van het programma op jou, voorwaarden voor deelname, inhoudelijke informatie over de workshops en andere praktische informatie zoals data en tijden? Bekijk de brochure via onderstaande knop:
 
Bekijk de brochure
 

Topics: Social impact, maatschappelijke impact, impactmeting, sociaal ondernemers

We love to send you updates!

Once a month we send out a newsletter covering 

  • Impact measurement news & events 
  • Improvements on our software patform
  • New case studies

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all