Sinzer news

Training "Impact & Impactmeting" aan sociaal ondernemers van Social Club Den Haag

Posted by Emma Verheijke on Feb 28, 2017 4:14:49 PM
Find me on:

Social_Club_Den_Haag_Logo.png

Sinzer geeft vandaag een training ‘Impact en impactmeten’ in het kader van het accelerator-traject: Social Club Investors Days, van Social Club Den Haag in samenwerking met Fonds 1818 en Rabobank regio Den Haag voor aankomend sociaal ondernemers in Den Haag. Houd www.socialclubdenhaag.nl in de gaten voor meer pitchevents voor sociaal ondernemers.
 
In de training zijn Emma Verheijke en Maria Ouwehand van Sinzer met een zestal ondernemers aan de slag met het zicht krijgen op hun impact. Hierbij zal eerst een algemene introductie worden gegeven op het wat en waarom van impact meten en impact management, en vervolgens een slag worden gemaakt op het opstellen van een Theory of Change voor elke ondernemer, en krijgen ondernemers concrete hadnvatten voor hoe ze na de training zelf verder kunnen met het managen van hun maatschappelijke impact. 
Training Caballereo.jpeg
 
 
 

Topics: Social impact, Social enterprise, Social impact management, maatschappelijke impact, social business, impactmeting, maatschappelijke waarde, sociale onderneming

We love to send you updates!

Once a month we send out a newsletter covering 

  • Impact measurement news & events 
  • Improvements on our software patform
  • New case studies

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all