Sinzer news

ValueGame Training 15 juni in Utrecht

Posted by Emma Verheijke on Apr 5, 2017 10:02:15 AM
Find me on:

ValueGame.png

De ValueGame is een methode voor het meten van de beleefde waarde van maatschappelijke activiteiten voor uw doelgroep: uw klantwaarde. Het creëren van beleefde waarde is doorgaans de primaire doelstelling van uw investering, en daarom een van de belangrijkste zaken om te meten. ValueGame kan worden gebruikt voor zowel (sociaal) marktonderzoek als voor het achteraf vaststellen van de gerealiseerde waarde. Binnen impact analyses kan ValueGame worden gebruikt om - bijvoorbeeld in Social Return on Investment analyses - om de beleefde waarde van effecten te achterhalen en deze zo een plek te geven in de analyse. Op 15 juni biedt Peter Scholten een eendaagse training ValueGame aan. 

Globaal Programma

* Theorie van de klantwaarde (ochtend)
Een theoretische inleiding over de klantwaarde en over de manieren voor het meten daarvan. We bespreken de do's en don'ts voor het meten van beleefde waarde vanuit praktisch perspectief.

* ValueGame in de praktijk (middag)
De ontwikkeling van een ValueGame voor één van uw eigen projecten of investeringen. U maakt uw eigen ValueCards, we bespreken hoe u uw eigen focusgroep leidt en maakt u uw eigen online-game.

Trainer

Peter Scholten was een van de eersten die Social Return on Investment in Europa introduceerde en in 2009 de ValueGame ontwikkelde. Hij is eigenaar van Scholten&Partners en gaf vele workshops over sociale impactmeting over de hele wereld. Hij is ook (co) auteur van verschillende boeken gerelateerd aan SROI en prestatiemeting.

Kosten

De kosten van deze training zijn € 295 (excl. BTW), inclusief consumpties, lunch en het boek 'Dan Ga Ik Liever Op Vakantie'. De training vindt plaats op donderdag 15 juni in de 'Parel van Zuilen' in Utrecht.

Meer informatie

Kijk op www.valuefactory.org of bel Peter Scholten (06-17430741).

Aanmelden

Stuur een mail naar info@valuefactory.org.

.

Topics: Stakeholders, Social Return on Investment, maatschappelijke impact, sroi, maatschappelijke waarde, ValueGame, Waarderen, Beleefde waarde

We love to send you updates!

Once a month we send out a newsletter covering 

  • Impact measurement news & events 
  • Improvements on our software patform
  • New case studies

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all